Slött..

Skulle egentligen ut med Hönan och Habrich ikväll vilket inte händer ofta då de i princip är ledare för Nykterhetsförbundet och vanligtvis dricker saft å doppar pung, men tyvärr så banga dom och nu ska vi på bio istället men det är nog rätt bra för då slipper jag risken att kanske förstöra min tatuering som gjordes igår som är väldigt känslig den första veckan..




Det var för övrigt det värsta jag gjort i hela mitt liv, har aldrig känt sådan smärta förut, kan tänka mig att det känns ungefär som att stoppa dasen i en mixer!


Under veckan har jag även jobbat det var väldigt jobbigt då jag bara fick en massa skitjobb hela tiden... och jag är väldigt sugen på att ge den jag byter av en jävla dagsedel. Den här människan eller snarare pungråttan skiter i att göra sina uppgifter så att en annan blir tvungen att göra, han förstör saker på grund av sin okunnighet och inte nog med det, den fan käkar upp mina bananer!!!!!! Han borde fan halshuggas


Fan jag är bra sugen på att dricka, har ju trotts allt varit nykter i 3 veckor så jag funderar starkt på att sänka några öl imorgon men vi får se vad som händer nu ska jag iaf börja gö mig klar..


Hej svejs


Hulken?

Som den tappra riddaren man är så skulle jag vilja påstå att man har tränat som en elitidrottare denna vecka


Måndag: Gick några kilometer, tränade på gym, spelade tennis

Tisdag: Gick nästan en Mil, 6 timmar på Boda borg, gick Tarzanstigen

Onsdag: Lirade tennis, tränade på gym

Torsdag: Idag ska vi gå någon stig i Timrå samt lira tennis och träna på gym!


Är man inte expert så säg!


För övrigt så var jag och Palulis på två bleka kompisar och solade igår, om ni tycker en kokt kräfta är röd då har ni inte sett mig kan jag säga!


Tankar

Gick och la mig tidigt igår för att kunna greja med bilen samt åka till och kolla lite innan jobbet men trött som man är så vaknar jag en halvtimme innan jobbet och har då sovit 17 timmar. Det måste ju fan vara världsrekord!? Aja imorgon jobbar jag min sista natt, tyvärr så betyder det att jag blir nykter hela den här helgen. Något som är ännu mer tragiskt är att jag jobbar nästa helg också men på ett sätt kan ju detta vara bra för det ger mig chansen att ägna mig åt lite hårdträning och inte förstöra träningen med alkohol, min plan är att gå en mil och träna 1 timme på gym varje dag fram till den 15onde då jag ska tatuera mig och inte får anstränga mig på typ en vecka. Så nu återstår att se om man lever upp till sina ord bruka ju inte gå så bra när det gäller träning :P Går det bra lär man ska fortsätta när tatueringen är läkt och fram till sommaren dock så lär jag inte kunna hålla mig borta från alkoholen men det är ju bättre än ingenting


Tröttast!

Sliten som aldrig för sitter jag i min mäktiga operatörsstol och längtar tills klockan ska bli 6 så jag kan åka hem och sova, för det blev inte mycket av det under natten som var. Kom inte i säng förens 02:00 och gick upp 05:00 för att sedan dra mitt trötta arsle till jobbet. Att jag är bakfull gör inte saken bättre. Trodde även att jag hade satt min sista potatis när jag kom in på min arbetsplats imorse och får besök av högsta hönset här på karbiden. För ibland kan cheferna köra alkoholtest på oss och speciellt efter en dag som sista april. Och jag som förmodligen fortfarande var full höll ju på att skita ner mig, men dra ballen i gruset vilken tur jag hade för hon ville tydligen bara hämta ett papper och snacka lite, något lättad man blev.


Men hur som helst, jag slutade 6 på eftermiddagen igår, efter det skjutsade jag Aidah och Cissi till stan, dumpade Cissi vid ån som skulle ragga upp någon rottweiler, körde över en fågel, släppte av Aidah hos en polare, åkte hem för att byta om. Sen skulle jag grilla med Nolbyligan men så blev det inte så jag fick köpa en burgare på Statoil istället. Åkte sedan hem till Larsa där var även Fundin, Åberg, borg, Palulis (som otroligt nog drack öl), några andra killar å en massa tjejer. Var rätt trevligt där men allt roligt har sitt slut, speciellt om man ska upp 5 på morgonen efter så när jag sänkt min sista öl kände jag att det var dags att gå hem och då hade klockan även hunnit bli ett, så där tog kvällen slut.


Nä nu är det dags och göra någon nytta här!
Hej svejs


RSS 2.0