2xLördag

Var ett tag sen jag skrev nu men seriöst jag förstår inte hur folk orkar skriva i sin blogg varje dag när det finns så mycket annat att göra, som att sova t.ex.  ;p Jaja nu ska jag iaf berätta om utgångar å skit den senaste tiden så spänn upp ögonen och luta er tillbaka. Ni som sitter och onanerar bör sluta med det för största möjliga koncentration!



Night of Terror - 07/06 2008


Kvällen började hos Lunkan och Lina i deras lägenhet där det pågick renovering så det enda man kunde sitta på var en målarbänk eller liknande. Efter att vi sänkt några öl och mina strumpor blivit gröna så vandrade vi ner till Mickes lya (a.k.a Dagcenter) där även Björn, Björk och kim satt. Troligast så körde de runkbulle innan vi kom för när vi kom in lägenheten var det som att få ett knytnäveslag av värmen. Man skulle kunna säga att vi förfesta i en bastu resten av tiden där. Sen kom även familjen Björk, D.v.s. Tommy med bror och tjej.


När vi kom till stan beslöt vi oss för att gå på Primero vilket inte hänt på 3 år, så de kunde bli roligt tyckte jag. Förstår nu varför jag slutade gå dit. Om man räknar bort oss och de i baren så var det 2 andra där inne. Björk och kim halsade några drinkar samt shots och försvann ut i natten medans vi andra inte hade druckit upp första ölen ens. när ölen var tom drog vi vidare till Irish.


Jag och Lunkan slog oss ner mitt emot en medelålders man och kvinna och helt plötsligt börjar kvinna viska till Lunkan att rädda henne från manen så Lunkan tar hennes hand och låtsas flörta med henne men då blir mannen tokig tar tag i kvinnas arm och lägger den på bordet framför honom och börjar slå på den sen ruskar och slår han kvinnan som börjar grina så jag och lunk sliter bort mannen och frågar vad fan han håller på medans Lunkan strå och bitchslappar han :P där efter blir den sjuuuka mannen utslängd och Tommy som den gentlemannen han är sätter sig och tröstar tjejen. 5 min senare när jag kollar ut genom fönstret så ser jag mannen stå där och flåsa 1 cm från rutan och varje gång det blev för immigt så tork han rutan, så jävla sjukt, han gör även en massa skumma tecken till oss, men som tur var så insåg vakterna hur sjuk han var så de ringde polisen och förhoppningsvis fick han sova i häktet.


Sen skildes vi alla åt och jag gick och mötte Micke och Björn på Oleary's som hade varit på stadshuset sen vi åkte från förfesten. Efter att vi sänkt en massa öl och shots samt att björn avfärdat en tjej genom att säga att han var bög och bajsätare m.m. så drog alla hem utom jag som blev ensam kvar på Shell i ca en timme innan jag tillslut hitta en svarttaxi och fick åka hem



Kanon Kväll - 14/6 2008


Kvällen började med att Ecke, Åman, Rickard, Sara, Åmans tjej m.m. kom och hämta mig och Hansson (japp ni läste rätt "Hansson" otroligt men sant) i Åmans van sen bar det av till pizzan i bommen där vi käka och även drack vår egen öl till maten vilket var ganska lustigt. Sen åkte vi ut till Ronnys hus i skatan där vi kollade på Sverige-Spanien på en fet jävla tv. För att svalka av oss lite efter matchen tog jag och Ecke ett dopp i poolen på Ronnys altan vilket var rätt kallt vill jag påstå även att jag gjorde ett magnifikt dyk från studsmattan bredvid, synd bara att poolen kanske var en meter djup så jag slog ju huvudet ganska kraftigt.


Efter en massa groggar och öl så drog vi vidare till Juniskär café. Där sviker minnet lite eftersom det blev några öl för mycket men när minnet kommer tillbaka så är iaf klockan halv 1 och jag sitter utanför caféet och har tydligen blivit utsläng för att jag rökt där inne så jag hämtar några öl och sätter mig och dricker för mig själv ett tag sen vid 1 åkte vi in till stan. Jag och hönan drog på BK där vi träffade Persson som för kvällen var "Top Notch" och hade just beställt in 20 drinkar som han bjöd mig och Höna på, även att drinkarna var toppad med grädde och en jordgubbe(gött). Sen köpte han in kanske 10 drinkar till så det var bara att tacka och ta emot =) När krogen tråkigt nog stängde så drog vi vidare till Lunkan och Lina för att efterfesta, där var också Bergström, Tres, Gran och hellsen. Efter ett tag åkte Lunkan och Lina hem till Bommen för att sova där och efter att Bergström visat oss allt sjukt porr som finns i världen så somnade jag och hönan på soffan och Bergström på golvet :D

hej svejs


RSS 2.0