Lördagen!

Kvällen startades hemma hos mig. Nattens tappra riddare bestod av Lunkan och jag, resten av vår umgängeskrets var ju inte så sugen på krogen så de blev bara vi.. men men vi hade rätt kul iaf, vi satt och lirar guitar hero och pimpla öl och några vodka lime drinkar.. För övrigt var jag 3 % ifrån att klara ut guitar hero 3 på medium!!

Som jag sa i förra inlägget skulle jag ta det väldigt lugnt och det gjorde jag även, när vi kom in till stan vid 11 så var jag i princip nykter och vi beslöt oss för att börja på Svensson, på väg dit träffade vi Malin och Sandra. Malin var för övrig mycket imponerad över min rakade skalle :p

Väl inne på Svenssons var det bara en massa Bratts så vi drack en öl och gick vidare till Coppers men där var det en ofantligt lång kö så vi gick på Irish istället, men där var det också bara massa proppar så vi skyndade oss att dricka upp vår öl för att sedan kunna dra vidare.

Därefter landade vi på stadshuset. Där var det helt okej förutom att man fick stå i toakön ca 20min för att lätta på trycket. Men vi träffade iaf en massa trevliga personer där så vi beslöt oss för att stanna där. Så vi beställde in massa drinkar för att bli På G och lunkan som redan hade passerat ?på G? och blivit rätt sne :p skulle ju självklart köpa en 8:a colagrogg och medan han drack den så gick jag på toan. När jag kom tillbaka hade jag räknat med att se Lunkan ligga och sova under stolen eller liknande men icke för jag kunde inte ens hitta min veka sidekick och den fan svarade inte på mobilen heller!!

Och för det andra kunde jag inte hitta någon annan jag kände heller så jag begav mig mot max ihopp om att hitta någon söt tjej som inte ville sova ensam, skjuts hem eller bara en jävligt god burgare. Det enda jag lyckades få var en äckligt torr burgare.. så jag satt där och funderade på vad jag skulle göra och märkte att jag bara hade 150kr kvar vilket inte räcker till taxi och inte ens till svarttaxi? så jag satt där och blev bara tröttare och tröttare..

Helt plötsligt blir jag väckt av 2 poliser som tydligen inte uppskatta att jag satt där och sov så det bar av till stationen där jag fick spendera kvällen i den kallaste cellen jag nånsin satt min fot i (var för övrigt den enda cell jag satt min fot i) dagen där på blev jag väckt vid 9 och gick sedan till navet och käkade ett skrovmål, dom hade för övrigt godaste pommes fritesen jag käkat i hela mitt liv där! Efter min goda frukost åkte jag hem och sov lite mer..

Kvällen blev ju inte direkt som jag hade tänkt mig, men men jag hade rätt kul iaf!

Nä nu ska jag gö lite nytta för jag sitter på jobbet nu och jobbar min sista natt, sen blir jag ledig 6 dagar =)

Hej svejs

Trötter

Sitter fortfarande på jobbet och väntar tills man får gå hem, vilket är om ca 2 timmar..
För övrigt så säger mina vänner att jag har ett väldigt slött jobb och påstår att jag brukar glo på tv, snacka på msn, kolla på film, sova och runka på jobbet!!
Och då kan man ju fråga, vilken normal människa skulle snacka på msn när jag kan använda min jobbtelefon istället :p

Jag tror även att jag ska gå ut ikväll, för jag börjar inte jobba förens 18:00 imorgon men då har jag bara ett problem, jag har inga öl till förfesten!! Dock har jag en liter sprit men jag är ju ingen spritdrickare. Allt förmånga colagroggar i mina yngre dagar har gjort att jag knappt kan dricka sprit, men om någon har ett gott drinkrecept så dela gärna med er! =)

Min sidekick Lunkan bönar och ber om att vi ska sitta hos mig och förkröka så det kanske blir så då.. annars vet jag inte vart man ska, men man få väl höra sig för!

Egentligen är jag inte speciellt sugen på att dra ut men eftersom det är min höjdpunkt på veckan så känner jag mig tvungen.. En anledning till att jag inte är sugen beror på att jag är trött, eftersom jag sov som en kratta inatt. Jag vaknade ca 10 gånger och en gång gick jag även halvt i sömnen, jag hade drömt om nå jävla mördarormar som ville tugga sönder mig och halvt sovande springer jag för mitt liv till tvrumet för jag tyckte mig se en massa ormar efter mig, när jag stod där så såg jag en orm precis bredvid min fot och då sket jag i princip ner mig, men jag förstod innerst inne att jag inbillade mig och tände fort lyset och kollade ännu en gång på ormen som i själva verket var mitt svarta skärp :p

Om det blir så att jag går ut hoppas jag på en mer lyckad helg än föregående två helger då jag var full som ett ägg och bara skämde ut mig. Nu kommer jag ju knappt ihåg vad jag gjorde men jag hade tydligen stött på tjejer som jag inte borde ha stött på varav ena var min polares tjej och den andra såg ut som en kamel men det är inte lätt att vara förståndig när man är full som en bajjamajja på Hultsfred.. Även att när jag började få tillbaka medvetande satt jag utanför Shell utan visa kort och ca 2 kr i lösa pengar så då fick jag gå ca 3 km kl.05:00 på morgonen hem till Micke som motvilligt lät mig sova hos honom!

Om vädret tillåter så ska jag inviga min nyförskaffade skinnjacka ikväll så är väldigt het enligt mig, nu måste jag bara inhandla några coola skor, för skorna jag har nu är inne på sina sista steg :p

Ska jobba vidare nu, återkommer kanske nått imorgon och berättar vad som hände ikväll

Hej svejs

In 2008-03-22..

Jim created this Blogg with blood sweat and tears. This will be my first contribution to this Blogg:

Trodde aldrig jag skulle skapa en blogg men eftersom dom blocka alla roliga Internetsidor på jobbet idag plus att min ärkerival Micke har tjatat att jag ska börja blogga i över ett år så kändes det som att jag lika gärna kunde börja med det..

Detta är som sagt mitt första inlägg så jag kanske borde pressentera mig för er som inte vet vilken otroligt cool kille jag är!

Mitt namn är Jim och jag blev hela 23 år nu i februari. Nu får ju gärna åldrandet sluta!! På min fritid gör jag i princip inte ett skit, iaf inte nu på vintern, jag brukar köra skoter men det är ju svårt när man saknar snö, sen brukar jag åka skidor
..ca en gång vartannat år.. Som tur är finns det en tidpunkt under veckan då jag kan roa mig. Ni med en skarp hjärna förstår nog att jag menar helgen. Under helgen finns jag vanligtvis på krogen där jag tar igen en hel vecka av misär och då kan de gå vilt till, eller så blir man väckt av vakten när man däckat med huvudet i nötskålen..
Jo jag har ju faktiskt ett jobb också, ett skiftjobb (Processoperatör) på Akzo Nobel då jag jobbar 4 dagar och är ledig 6 dagar osv..
Jag har egen lägenhet och bor ca 1 mil utanför Sundsvall...

Jaja de var lite om mig, nu måste jag göra lite nytta för jag jobbar faktiskt nu..

Hej svejs

RSS 2.0